#visitnorsjo

Art of Lapland - Lotta Holmgren

Område: Norsjö
Arena/Plats:
Kategori: Kultur, Sevärda platser och besöksmål

Upplev unik, tredimensionell vildmarkskonst skapade av naturens egna former och miljövänliga jordfärger, hemma i konstnärens egen genuina ateljé på vackra Farfarsgården.


Med en helt egen teknik, som tar minst ett år i anspråk, använder jag naturens eget material som ”duk” till konstverk som får många besökare att häpna. I den lilla vackra byn Ajaur, har jag min ateljé inrymd i den gamla ladugården. Här finns möjlighet att träffa konstnären själv och höra mig berätta om gården och om mina unika konstverk, med motiv av björnar, vargar, lodjur, ugglor och andra vilda djur. Här kan man köpa med sig ett konstverk hem, som ett fint minne av semesterresan.
Farfarsgården är ett riktigt smultronställe och här finns även en vacker gammal grå timrad Fargångsstuga, där man har möjlighet till en kopp kaffe med hembakt bröd i gammaldags mysig miljö.

Jag tar emot enskilda besökare och bokade grupper året runt. Ring eller skicka ett e-mail, så hör jag av mig så fort jag kan.


Förutom utställningsverksamhet, så har jag utsmyckat en rad offentliga platser och företag. Bland annat så finns min konst representerad på tre flygplatser i Sverige, vid två antroposofiska hem för barn- och ungdomar med funktionsnedsättningar i Holland. För ytterligare information, var vänlig och gå in på min hemsida.


KUNDSERVICE

Norsjö Turistbyrå
 • Skicka e-post

 • Telefon +46 (0) 918-142 00
  Besöksadress: Storgatan 63, 935 32 Norsjö

  Boka med oss

  • Samlat stort utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Snabbt och smidigt
  Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7834.cbischannel-25969.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails
  Gold of Lapland
  Europeiska regionala utvecklingsfonden
  Region Västerbotten