#visitnorsjo

Gruvlaven Bäckerudden - Krogen i skogen

Adress: Mensträsk , 935 93 Norsjö Visa karta

Adress: Mensträsk , 935 93 Norsjö

Denna arkitektonisk annorlunda gruvbyggnad som är belägen på en fantastiskt naturskön plats har idag restaurerats och fungerar som restaurang, pub & dans. Anläggningen har fullständiga rättigheter för upp till 350 personer varav max 200 matgäster med tillhörande konferensanläggning för 50 personer.

Den gamla ombyggda gruvbyggnaden bidrar till den speciella känslan. I restaurangen serveras ”gruvligt” god mat och de har naturligtvis fullständiga rättigheter. Upplev tystnaden, bada i tunnan och njut av den förtrollande miljön med sjön som bakgrund.

Filmvisning

En dokumentärfilm från 1940-talet som skildrar arbetet med att bygga den 96 kilometer långa linbanan genom skogen från Kristinebergs gruva till Boliden.


Jammarkväll på Bäckerudden

Lördag 15 juli 2017 öppnar vi upp portarna för ytterligare en jammarkväll. Denna populära musikafton med en gruvligt god sommarbuffé som vi anordnar för 15 året i rad.
Boka bord på tel 072-7119060
Sommarbuffé lnkl. inträde:
250 kr (19.00-21.00)
Inträde efter 21.00: 100 kr
Åldersgräns 18 år
Kom som du är
-Med eller utan instrument
Är du musiker är du välkommen upp på scen. Är du gäst, sitt ner, lyssna och njut.

Här får du en musikupplevelse utöver dett vanliga. Hur blir kvällen? Ja det vet vi inte! De musiker som väljer att gå upp på scenen bestämmer detta. Spellistan kan vara allt från Leende guldbruna ögon till High way to hell, vi överraskas varje gång och det är alltid lika roligt.

Visa mer

Om denna aktivitet

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten